-
Кто в онлайне 1 пользователь, 0 анонимных, 18 гостей (Посмотреть всех)
-
Активность
-
0
Для кулінарів, хто щодня захоплюється кулінарією, й не виносить плутанину під час роботи в приготуванні!
Глибоко відчуваю кожного, хто втомився від щоденного виснажливого пошуку смачних кулінарних ідей! Колись у мене була цілу купу збережених сторінок в телефоні - деякі портали зі десертів, інші зі м’ясних кушань, інші зі вегетаріанських рецептів. Часто не могла знайти потрібне у цьому нагромадженні! Але як тільки відкрила даний каталог, моє власне гастрономічне життя поліпшилося! На сьогодні у мене є все в одному зручному каталозі - починаючи з швидких рецептів для буднів і закінчуючи святкових меню. Дуже люблю той факт, як будь-який ресурси перевірені часом та пропонують зрозумілі , покрокові вказівки. Вже не вдаючись до деталей що, вже сьогодні готую в десятки разів ефективніше - не треба тратити цілий день на пошуки Сайт blogreceptov.icu -
34
SyncZone.RU L4D2 Launcher
SZLauncher обновлен до версии 2.6.0 добавлена возможность скачать и автоматически установить кастомные карты карты расположены на yandex диске, так что скорость и доступность не гарантируется, но в теории должны норм качаться ошибки и пожелания пишите в данную тему- 1
-
-
11
-
11
-
34
SyncZone.RU L4D2 Launcher
SZLauncher обновлен до версии 2.5.9 исправлены зависания и ошибки при закрытие exe сжат и подписан, дабы винда не ругалась
-
Контакты
postmaster@synczone.ru
postmaster@synczone.ru